Menu Sluiten

"We are the only species that can doubt it's capacity to give birth, think about that"

– Ina May Gaskin

tarieven

Tarieven

Omdat ik geloof in de kracht van eenvoud bied ik één pakket aan. Hierin zit alles wat je van de begeleiding mag verwachten, en nog wat meer. Uiteraard is geen zwangerschap hetzelfde en hebben verschillende vrouwen verschillende verwachtingen.
Dus naast de kracht van eenvoud geloof ik ook in flexibiliteit en de mogelijkheid op elkaar af te stemmen. Wil je meer gesprekken, of juist minder - misschien bedacht je pas in week 34 van je zwangerschap dat je een doula zou willen. Wil je gesprekken van 2 uur of liever wat korter of langer, wil je dat ik met je meega naar de verloskundige of niet - we kunnen alles bespreken.

Standaardpakket:

kennismaking

intakegesprek van 90 minuten

drie ontmoetingen tijdens de zwangerschap (van 1,5 á 2 uur)

ontspanningstechnieken en massage

continue ondersteuning tijdens de bevalling

een bezoek in je kraamweek

een afsluitend bezoek 6 weken na de bevalling

een geboorteverslag

onbeperkt contact via telefoon/email

Kosten

950 euro

Extra losse ontmoetingen

Soms kan een extra ontmoeting tijdens de zwangerschap fijn zijn - als je behoefte hebt aan ontspanning, of je wilt je angsten of zorgen delen.
Maar ook een extra bezoek na de bevalling kan heel fijn zijn.

Als je bevalling anders ging dan je hoopte, als je naast steun van de kraamzorg een luisterend oor zou willen of ook dan geldt natuurlijk;

wat extra ontspanning in de vorm van massage kan heel fijn zijn.

Kosten

50 euro per uur

Bevalbad

Het bevalbad huur je van week 37 tot week 42. Alles wat je nodig hebt wordt geleverd.

Kosten

150 euro voor 5 weken

Geboortebal

Tijdens de bevalling, maar ook tijdens de zwangerschap kan een geboortebal heel fijn zijn. Ter verlichting van de weeën, om verschillende fijne houdingen op aan te nemen. Je kan de bal huren van week 37 tot week 42, maar ook tijdens de zwangerschap kan het fijn zijn op de bal te bewegen.

Kosten

12,50 euro van week 37 tot week 42

Per extra week: 5 euro per week

wil je meer weten?

Voel je welkom om contact met mij op te nemen. Ook als je nog twijfels en vragen hebt. Ik hoor heel graag van je!

Doula

Een doula tijdens de bevalling heeft veel voordelen. zo verlopen veel bevallingen sneller (zonder te vergeten dat je echt de tijd mag nemen voor een bevalling), zijn er minder ingrepen nodig en kijken vrouwen vaak positiever terug op de bevalling.

doula haarlem

Werkwijze

Elkaar leren kennen is ontzettend belangrijk. Dat doen we door tijdens de zwangerschap elkaar een aantal keer te ontmoeten, in jouw vertrouwde omgeving. We bespreken hoe jij of jullie de zwangerschap beleven en hoe je aankijkt tegen de bevalling.

doula haarlem mothering the mother

bevalbad

Bevallen in bad kan ontzettend fijn zijn. Het warme water werkt pijnstillend, de gewichtloosheid en tegelijkertijd steun die het water geeft is fijn en de mogelijkheid om vrij te bewegen is tijdens de baring heel welkom: je kan gemakkelijk van positie veranderen.